23/05/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Prijave štete od nepogoda u Trpinji

2 min read

opcina trpinja

Zbog velikih materijalnih šteta u poljoprivredi, nastalih usled olujnog nevremena, praćenog tučom i obilnom kišom, 26. i 27. juna, vukovarsko-sremski župan Božo Galić proglasio je elementarnu nepogodu za područje opštine Trpinja.
 
Oštećene fizičke i pravne osobe s područja opštine Trpinja mogu prijaviti štetu u četvrtak i petak, u vremenu od 7 do 15 časova, u Opštini Trpinja, na adresi; Gajčanska 1 u Trpinji.
 
Za prijavu je od dokumenata potrebno predočiti: ličnu kartu, podatak o OIB-u, kopiju računa prijavitelja, kopiju Lista A Zahteva za potporu u 2016.godini te Lista B Prijave površina za 2016.godinu.
 
Prijave se vrše na obrascima, propisanim Zakonom o zaštiti od elementarnih nepogoda i Metodologijom za procenu štete od elementarnih nepogoda, koji se mogu preuzeti u prostorijama Opštine Trpinja.
 
Štete prijavljene nakon navedenog roka neće se uzimati u obzir, u skladu s rokovima za postupanje određenim zakonom, navodi se u saopštenju iz Opštinske komisije za procenu šteta od elementarnih nepogoda Opštine Trpinja.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.