15/07/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Upisi u vrtić

2 min read

vrtic vukovar 2

Upravno veće Dečjeg vrtića Vukovar II objavilo je javni poziv za upis dece u programe odgoja i obrazovanja za pedagošku 2016./2017.godinu. Prijave za upis zaprimaju do 18. juna u prostorijama Dečjeg vrtića “Radost” na adresi; ulica Kardinala Alojzija Stepnica br. 46 u Vukovaru, u vremenu od 7 do 15 časova za redovne, posebne i programe javnih potreba.
 
Redovni programi podrazumevaju redovni 10-časovni program te redovni 6 – časovni program s ručkom ili bez ručka.
 
Posebni program uključuje rano učenje engleskog jezika, a Programi javnih potreba program predškole – za decu u godini pre polaska u osnovnu školu, koja nisu obuhvaćena redovnim programom predškolskog odgoja i program za decu s teškoćama u razvoju.
 
Cena redovnog 10-časovnog programa iznosi 490 kuna, poludnevnog 6-časovnog programa s ručkom 441 kunu, a poludnevnog 6-časovnog programa bez ručka 320,50 kuna. Program predškole obavezan je i besplatan za svu decu u godini dana pre polaska u osnovnu školu, ako deca nisu integrisana u redovni program predškolskog odgoja u vrtiću.
 
Više pojedinosti o uslovima upisa dece u vrtić, zainteresovani mogu pročitati na službenoj internet stranici grada Vukovara.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.
RSS
Follow by Email
FbMessenger
Copy link