Ženski razgovori u Pačetinu

Spread the love

zenski razgovori

U okviru Međudržavnih susreta dramskih amatera, 14. pačetinskog MESDAM-a, večeras će se posetiocima predstaviti Dramska sekcija Sokolac s predstavom “Ženski razgovori”, po tekstu Duška Radovića i u režiji Ivane Mojsilović.
 
Podsetimo, pored domaćina i organizatora pačetinskog MESDAM-a, Dramskog ansambla “Branko Radičević”, koji je otvorio ovogodišnju manifestaciju premijerom komedije “Kad ministar prdne” Milutina Karadžića, u režiji Cvetina Aničića i glumaca-amatera iz Amaterskog kazališta u Belom Manastiru, koji su u Pačetinu gostovali u subotu, s predstavom ” Dnevnik Ane Frank”, u režiji Cvetina Aničića,  posetiocima MESDAM-a predstaviće se i pozorišne amaterske družine iz Teslića, Banatskog Karađorđeva i Beočina. 
 
Pozorište “Branislav Nušić” iz Teslića u Pačetinu gostuje u petak, 10. juna s predstavom “Balkanski špijun” Dušana Kovačevića, u režiji Živka Petrovića – Kike, a Pozorište “Jovica Jelić” iz Banatskog Karađorđeva u subotu, 11. juna s predstavom “Ne igraj na Engleze” Vladimira Đurđevića, u režiji Milana Martinovića. 
 
Ovogodišnji MESDAM održava se do nedelje 12. juna, kada će biti upriličeno svečano zatvaranje manifestacije. Program ovogodišnjeg MESDAM-a zatvoriće Amatersko pozorište KUD-a “Brile” iz Beočina, s predstavom “Kad se mi mrtvi pokoljemo” Nine Mitrović, u režiji Sekule Petrovića. 
 
Sve predstave biće odigrane na Letnoj sceni pačetinskog Doma kulture s početkom u 20 časova i 30 minuta.