Dobrodošlica prvacima

Spread the love

WP_20160505_012

Dobrodošlica prvacima

U Osnovnoj školi Borovo organizovana je već tradicionalna dobrodošlica uz prigodan program za buduće đake-prvake i njihove roditelje.

Direktor škole Tihomir Jakovljević, u razgovoru za Radio Borovo, izrazio je zadovoljstvo predupisom u prvi razred Osnovne škole Borovo, s obzirom da će i ove jeseni biti oformljena dva odeljenja učenika prvog razreda, po 20 u svakom odeljenju.

Zahvaljujući saradnji borovske škole i vrtića, predškolci su i ranije bili u školi, tako da nema straha od nepoznatog. Da se budući prvaci ne plaše školskih obaveza potvrdili su za Radio Borovo Luka Varga i Strahinja Živanović, koji s nestrpljenjem iščekuju polazak u prvi razred.

Uz direktora škole i pedagoga Željka Trošića, dobrodošlicu đacima-prvacima i njihovim roditeljima, poželeli su razredni učitelji Srđan Vasiljević i Ljubica Mađarević. Učenici četvrtog razreda pripremili su za buduće osnovce prigodan program, posle kojeg je usledila žurka, uz slatkiše i sokove. Nastavnici i učenici Osnovne škole Borovo zaista su se potrudili da današnje upoznavanje sa školom budućim prvacima ostane u lepom sećanju.

Više u emisiji Info plus od 17 časova!