23/02/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Odigrano poslednje kolo prvog dela prvenstva u šahu

2 min read

23.08.2012., Velika Gorica - Plavi salon Gradskog stadiona (sjediste NK "Gorice", bivseg "Radnika") u Velikoj Gorici, Sahovski turnir "Velika Gorica Open - Memorijal Stanka Kosanskog" odrzava se ovog tjedna svaki dan od 18 sati. Photo: Goran Jakus/PIXSELL

sah

Juče je odigrano poslednje kolo prvog dela prvenstva 3. Šahovske lige Hrvatske – Istok, grupa A. Šahisti borovske Sloge bili su domaćini Negoslavcima i remizirali 3:3. Šahisti borovske Sloge igrali su u sastavu: Longin, Radovanović, Radović, Grozdanić, Cekić i Šćepančević. Pobedu je ostvario Šćepančević, a remizirali Radovanović, Radović, Grozdanić i Cekić.

Evo i ostalih rezultata:

ŠK klub “Jankovci” – ŠK Bobota 3:3

ŠK Komletinci – ŠK Bošnjaci 2:4

ŠK Trpinja 2 – ŠK Vukovar ’91 2,5:3,5

ŠK Šokadija (Stari Mikanovci) – ŠK Vinkovci 4,5:1,5.

Na prvenstvenoj tabeli čelno mesto zauzimaju Negoslavci s 9 bodova, koliko imaju i Bošnjaci na drugom mestu. Vukovar ’91 je treći sa 7 bodova, a Bobota četvrta sa 6 bodova. Borovska Sloga zauzima peto mesto na tabeli s 5 bodova. Po pet bodova imaju i Jankovci na šestom mestu i Šokadija na sedmom mestu. Osmoplasirani su Komletinci sa dva boda, koliko ima i Šahovski klub Vinkovci na devetom mestu. Na začelju tabele je Šahovski klub Trpinja 2 bez bodova.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.