25/04/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Vesti iz košarke

2 min read

kosarkaski vikend

Košarkaši KK Borovo su u trećem kolu kvalifikacija za ulazak u 1. A košarkašku ligu Hrvatske, u sredu 20. aprila, doživeli težak poraz na svom parketu od prejake zagrebačke ekipe Hermes Analitika, rezultatom 111:68. 

 
Pred oko 800 gledalaca Borovčani su izgoreli u želji da pruže dostojan otpor Zagrepčanima, ističe košarkaški trener Milorad Manojlović.
 
Koševe za Borovo na ovoj utakmici postigli su Šuput ( 21), Bekavac 13, Brocic 11, Lazić i Kapović po 6, Madžar i Rajšić po 4 i Bosić 3.
 
Danas putuju u Pulu, gde će se sutra sastati s domaćim timom Stoje.

Ženska košarkaška reprezentacija Osnovne škole Borovo je u konkurenciji petih i šestih razreda na županijskom finalnom turniru u Županji osvojila titulu županijskih prvaka, savladavši u polufinalu ekipu Komletinaca, rezultatom 40:10 te u finalu domaćina Županju, rezultatom 20:13.
 
Ovaj uspeh, pod vodstvom trenera Milorada Manojlovića i Perice Radojčića, ostvarile su Bosić Melani, Brocić Sanja, Sentivanac Tamara, Milanović Nikolina, Stojanović Gabrijela, Ivančević Mija, Vučković Katarina, Jakovljević Katarina i Đurđević Anja.
 
Melani Bosić bila je najbolji strelac i praktički najbolja igračica turnira.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.