Važna pobeda borovskih košarkaša

Spread the love

Borovo - Međimurje

Košarkaši Borova sinoć su obradovali oko 600 pristiglih gledalaca, u sportskoj dvorani u Borovu naselju, pobedom u 3. kolu kvalifikacija za ulazak u 1. hrvatsku ligu. Sa 101:81 pobedili su čakovečko “Međimurje” i osvojili prva dva boda.
 
Bila je to kvalitetna utakmica u kojoj su koševe za Borovo postigli Šuput (30), Rajšić 19, Bekavac 15, Bosić 14, Brocić 9, Lazić 8, Madžar 4 i Pušić 2 koša.
 
Košarkaši Borova u sledećem kolu dočekuju favorizovanu zagrebačku ekipu Hermes analitika, a ovaj susret je na programu u sredu, 20. aprila od 19 časova, u sportskoj dvorani u Borovu naselju.
 
I devojčice, članice Škole košarke Košarkaškog kluba Borovo prijatno su iznenadile s dve pobede, u prvenstvenim utakmicama regionalne lige. One su juče u prvom susretu savladale ekipu Slavonca iz Komletinaca, rezultatom 51:11, a nakon toga i Slavonski Brod sa 19:13.
 
 
U ove dve utakmice koševe za Borovo postigle su Bosić 11, Todorović i Lukić po 10, Brocic 8, Držaić 7, Vojvodić 6, Stevanović i Stojanović po 4 te Sentivanac, Zafirov, Vuletić, Bilandžić i Kolar po dva koša.