13/07/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Klinci Borova – viceprvaci Slavonije

2 min read

kk borovo vukovar

U svom prvom nastupu u kvalifikacijama za ulazak u 1. košarkašku ligu Hrvatske košarkaši Borova su očekivano poraženi u Zadru od iskusnije i uigranije ekipe Jazine Arbanasi, rezultatom 95:74. Koševe za Borovo postigli su Bekavac 29, Šuput 17, Rajšić 9, Kapović 8, Brocić 7 te Bosić i Lazić po dva.
 
Klinci Borova su takođe poraženi u Vinkovcima, rezultatom 74:64. Borovu je tako pripala titula viceprvaka Slavonije, a u ovoj utakmici koševe su postigli Cvijanović Malik 51, Hatwagner Mihael 6, Vesić Luka 4, Pavić Milan 2 i Matoš Matej 1.
 
U nedelju, 17. aprila u sportskoj dvorani u Borovu naselju ljubitelji košarke će imati priliku da pogledaju čak pet utakmica počev od 10 pa sve do 16 časova.
 
Najmlađe košarkašice Borova odigraće dve prvenstvene utakmice, u 10 časova sa Slavoncem iz Komletinaca, a nakon toga i s ekipom Slavonskog Broda.
 
Dve preostale utakmice igraju košarkašice osječke Murse, sa Slavoncem i Slavonskim Brodom.
 
Glavni košaršaški događaj je kvalifikaciona utakmica prvog tima Borova. U 18 časova sastaju se s ekipom Međimurja iz Čakovca.
 
Iz Košarkaškog kluba Borovo pozivaju ljubitelje košarke da u nedelju dođu u Sportsku dvoranu u Borovu naselju i sportskim navijanjem podrže košarkaše Borova u nastojanju da dođu do važne pobede.
 

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.
RSS
Follow by Email
FbMessenger
Copy link