23/02/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Novo pojačanje KK Borovo

2 min read

kk borovo vukovar

Košarkaški klub “Borovo” kao prvak hrvatske A 2 lige istok priprema se za predstojeće kvalifikacije za popunu 1. hrvatske košarkaške lige. Četiri preostala učesnika kvalifikacija su Košarkaški klubovi “Hermes Analitika” iz Zagreba, “Jazine” iz Zadra, “Stoja” iz Pule i “Međimurje” iz Čakovca. Kvalifikacije traju od 9. aprila do 10. maja.
 
Kako bi mogli što bolje parirati jačim i iskusnijim protivnicima, košarkaši “Borova” dobili su u svojim redovima dva kvalitetna pojačanja, ističe košarkaški trener Milorad Manojlović. Košarkaškom klubu “Borovo” su pristupili mladi Vuk Lazić, trenutno član Košarkaškog kluba “Zagreb” i bivši član Školskog sportskog kluba “Sloga” iz Borova te iskusni Predrag Šuput iz Apatina, poznati bivši igrač beogradskog “Partizana”, zagrebačke “Cedevite” i nemačkog “Bamberga”.
 
Već danas će “Borovo” u novom, pojačanom sastavu odmeriti snage s osječkim prvoligašem “Vrijednosnicom”, a prijateljska utakmica u Gradskom vrtu Osijek biće odigrana s početkom u 16 časova.
 
I klinci Košarkaškog kluba “Borovo” danas igraju važnu prvenstvenu utakmicu u okviru Fajnal for prvenstva Slavonije s vršnjacima iz Košarkaškog kluba “Vinkovci”. Utakmica je na programu večeras od 20,30 u sportskoj dvorani u Borovu naselju.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.