23/02/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Uspešan početak sezone

2 min read

1 (1)

U Valpovu je u subotu, 2.aprila održano takmičenje u ženskoj sportskoj gimnastici, 1. kolo 54. KUP-a Slavonije i Baranje. Gimnastički klub Vukovar imao je predstavnice u sve tri kategorije, kako u pojedinačnoj, tako i u ekipnoj konkurenciji. Bila je to prva prilika, u ovoj kalendarskoj godini, za takmičarke D programa da pokažu kako su se pripremile za takmičarsku sezonu. Napredak je bio vidljiv u svim kategorijama, a posebno u seniorskoj kategoriji koja je pojačana i brojem takmičarki i brojem usvojenih i prikazanih elemenata u vežbama. “Posebno moramo istaknuti i takmičarke koje su prvi puta izašle na takmičenje , ali kvalitetom prikazanih vežbi nisu zaostajale, naprotiv, uspešno su se priključile već iskusnim klupskim prijateljicama i zajedno ostvarile izvrsne rezultate”, kaže trener Đorđe Stojšić koji je vodio ekipe. Sutkinje za vukovarski klub su bile Tea, Martina i Bosiljka Stojšić. Rezultati ostvareni po kategorijama su sledeći:

Kadetkinje: ekipno 1. mesto, a pojedinačno 1.Valentina Mrkonja, 2.Melani Grganić, 3.Maja Kell, 5.Sara Horvacki Zivalov,

Juniorke: ekipno 1. mesto, a pojedinačno 1. Lana Keser, 3.Dijana Andrašević, 5.Tajana Jelenić, 6.Ema Rendulić, 10.Lucija Radoš, 12.Aurora Ristović.

Seniorke: ekipno 1. mesto, pojedinačno 1.Jelena Jakšić, 4.MarijaBožić, 5.Magdalena Mikulić, 9.Melani Cetina, 11.Andrijana Božić i 15.Dora Čikanović.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.