15/06/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Prvenstvo u mini košarci

2 min read

kk borovo vukovar

Novoformirana najmlađa selekcija Košarkaškog kluba Borovo, dečaci rođeni 2005. godine i mlađi, učestvovali su prošle sedmice na Otvorenom prvenstvu Republike Hrvatske u mini košarci, regije istok u Osijeku.
 
Kao ubedljivo najmlađi i najneiskusniji, Borovčani su u četiri odigrane utakmice uspeli pobediti ekipu Đakova, dok su poraženi od iskusniji ekipa – Osijeka, Slavonskog Broda i Vinkovaca.
 
Igralo se na niskim koševima, na koje igrači Borova dosad nisu imali priliku šutirati, što se takođe odrazilo na njihovu igru.
 
Kao najmlađi bili su i najsimpatičnija ekipa na turniru, iskazavši veliku želju za igrom, zajedništvom i drugarstvom. Ivan Ragač je dobio pehar kao najmlađi učesnik, u konkurenciji 100 igrača, a najviše simpatija učesnika turnira pobrao je omaleni Bjelanović Veljko, ističe košarkaški trener Milorad Manojlović.
 
Osim dva spomenuta igrača, u četvrtak u Osijeku igrali su i Serdar, Dobrijević, Vesić, Pavić, Trbić, Radivojčević, Soldo, Đurčinović, Cvitković, Matoš, Stajin i Filipović.
 

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.