24/02/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Uskršnje čestitke

2 min read

uskrs

Državni vrh je svim vernicima koji Uskrs slave prema gregorijanskom kalendaru, uputio uskršnju čestitku.
Predsednica Republike Kolinda Grabar Kitarović u čestitki je poželela da ih ovaj praznik još više podstakne na promovisanje milosrđa.
Premijer Tihomir Orešković poručio je kako se na Uskrs podsećamo poruka koje nosi ovaj praznik; života, nade i ljubavi, koje nam pružaju utehu i daju nadu.
U čestitki koju je uputio u ime Sabora i lično, predsednik Sabora Željko Rajner istakao je kako nam u svetu patnji, narušenih međuljudskih odnosa, ratova i kriza, vaskrsli Hrist daje snagu za izgradnju društva, zasnovanog na solidarnosti i toleranciji.
Uskrs su vernicima čestitali i čelnici Vukovarsko-sremske županije i Grada Vukovara.
Povodom uskršnjih praznika svim vernicima upućujem iskrene čestitke, sa željom da vas svetlo Uskrsa ispuni verom i nadom, porodičnom srećom i ličnim zadovoljstvom, navodi se u čestitki Skupštine Vukovarsko-sremske županije i župana Bože Galića.
Uskršnje praznike vernicima čestitali su i gradonačelnik Ivan Penava i predsednik Gradskog veća Grada Vukovara Igor Gavrić. Neka vaskrsli Hrist bude svetlo vašeg života. Srećan i blagosloven Uskrs, navodi se u čestitki iz Grada Vukovara.
 
 

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.