30/09/2023

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Županovi darovi za Uskrs

2 min read

župan Galić 3

Kao i svake godine, vukovarsko-sremski župan Božo Galić je povodom uskršnjih praznika tradicionalno darivao prigodnim paketićima ustanove koje brinu o najmlađima te  donacijom ustanovama koje brinu o socijalno ugroženim porodicama.

Znajući kako u našoj županiji ima puno socijalno ugroženih porodica koje svakodnevno traže bilo kakvu pomoć, župan Galić je donirao potrebne namirnice Caritasu vukovarskih i vinkovačkih dekanata, koji će tu donaciju usmeriti socijalno ugroženim porodicama, a koje se njima obraćaju za pomoć. Isto tako, donacija je otišla i socijalnim samoposlugama u Vukovaru i Vinkovcima te Udruženju hrvatskih brojnih porodica 8+ Vinkovci, koje okuplja mnogočlane porodice kao i Milosrdnim sestrama svetog Križa Vinkovci koje pomažu siromašnim porodicama.

I ove godine župan Galić je prigodnim paketićima obradovao štićenike Dečjeg doma Sv. Ana u Vinkovcima, učenike Osnovne škole Josipa Matoša u Vukovaru, koju pohađaju učenici s posebnim potrebama kao i korisnike Centra za rehabilitaciju „Mala Terezija“ Vinkovci.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.