13/07/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Uzbudljiv košarkaški vikend

2 min read

kk borovo 1

Proteklog vikenda svoje prvenstvene utakmice igrale su tri selekcije Košarkaškog kluba Borovo. Drugi tim je u B1 hrvatskoj ligi savladao u Belom Manastiru istoimenu ekipu, rezultatom 86:82. U ovoj utakmici kod Borovčana su se istakli Brocić sa 33 koša, Knežević Dušan sa 19, Kapović sa 16 i Ravkić sa 12 koševa.
 
Kadeti su bili takođe uspešni jer su u Osijeku savladali Košarkašku akademiju Osijek, rezultatom 74:66. U ovoj utakmici u timu Borova istakli su se Knežević Šedi sa 21 postignutim košem, Dugić i Đuričić sa 12 i Trošić sa 10 koševa.
 
Svoje prve zvanične utakmice odigrale su i devojčice iz Škole košarke Košarkaškog kluba Borovo. One su kao mlađe kadetkinje u prvom susretu u Komletincima savladale domaći Slavonac, rezultatom 47:28.
 
U drugoj utakmici poražene su od iskusnije osječke Murse, rezultatom 40:25.
 
U ove dve utakmice koševe su postigle Brocić Sanja – 42, Todorović Milica 10, Lukić Tijana 8, Stojanović Gabrijela 6, a Sentivanac Tamara, Držaić Sara i Bilandžić Lucija postigle su po dva koša. Ove utakmice igrale su još Stevanović Andrea, Savić Milica, Medić Dragana, Vuletić Tamara, Vojvodić Lara i Zafirov Karolina.
 
 

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.
RSS
Follow by Email
FbMessenger
Copy link