12/04/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Edukacije za ugostitelje

3 min read

inova_(1)

U sklopu provođenja EU projekta INOVA – Inovativne inicijative za zapošljavanje dugotrajno nezaposlenih osoba Učilište Studium s partnerima: Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područnim uredom Vukovar, Diopter-otvorenim učilištem iz Pule, Narodnim učilištem iz Rijeke i Adriatic Educatiom iz Splita poziva sve nezaposlene osobe na prijavu za intervju i učešće u sledećim edukacijama:

specijalist/ica za moderne trendove u kuharstvu,
specijalist/ica za poslove u baru,
specijalist/ica za eno-gastro poslove
 
Edukacija je finansirana od strane Evropske unije i Učilišta Studium zajedno s partnerima, a osigurani su i troškovi prevoza za polaznike kojima će po završetku biti dodeljene potvrde o uspešnom završenim edukacijskim programima.
 
Na Javni poziv mogu se prijaviti:
nezaposlene osobe koje imaju završenu srednju školu iz sektora ugostiteljstvo i turizam
nezaposlene osobe koje imaju minimalno 1 sezonu radnog iskustva u navedenim poslovima
Početak edukacije planiran je u martu 2016.
 
Nakon odslušanog teorijskog dela programa polaznici se upućuju na praktičnu nastavu u hotele koji su saradnici na projektu: Hotel Andrija i Hotel Ivan (Solaris beach resort ), Hotel Amfiteatar Pula , Hotel Lav Vukovar, Hotel Dalmatino Vodice, Hotel & Restaurant Velanera Pula, Hotel Olympia Vodice i Hotel Atrium Split.
 
Nakon završetka praktične nastave u hotelima za polaznike koji ostvare najbolje rezultate postoji mogućnost zaposlenja.
 
Projekat „Inova – Inovativne inicijative za zapošljavanje dugotrajno nezaposlenih osoba“ sufinansira Evropska unija iz Evropskog socijalnog fonda, IPA IV Operativni program ”Razvoj ljudskih potencijala”, Grant shema ”Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja faza II”. Ukupna vrednost projekta iznosi 215.752,00 EUR uz sufinansiranje od strane Evropske unije u iznosu od 199.980,52 EUR tj. do 92,69% od ukupnog iznosa prihvatljivih troškova projekta. Trajanje projekta je od 20. januara 2015. do 19.septembra 2016.
Zainteresovane nezaposlene osobe mogu da se prijave najkasnije do 15. februara 2016.godine, putem telefona 098/995-3332 odnosno e-maila inova.euprojekt@gmail.com.
 

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.