23/02/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Borovske Startasice u Vogue

2 min read

startas

Borovo tenisice u online izdanju američkog magazina Vogue? Nekada je možda zvučalo kao san, ali sada je to java. Naime, Vogue je na svojoj web stranici predstavio Startasice, prenosi portal zadovoljna.hr
Osvojio ih je ružičasti model s uzorkom jednoroga iz nove prolećne kolekcije koja će tek stići u prodaju.
Vogue ih je predstavio u članku o tome kako uneti dašak detinjstva u modu za odrasle i svojim čitateljkama preporučio da Startasice kombinuju sa Chanel narukvicom, Cutler and Gross sunčanim naočarima i ružičastim lakom za nokte brenda Pin. Startas tenisice nastale su 1976. godine i originalno su bile zamišljene za igranje stonog tenisa. Platnene tenisice s gumenim đonom bile su u celosti ručno izrađene od prirodnih materijala. Obeležile su 80-te godine u Hrvatskoj i regiji, a vrhunac popularnosti doživele su 1987. godine kada su bile službena obuća Univerzijade koja se održavala u Zagrebu.
Nakon duge pauze u proizvodnji, Borovo je pre nekoliko godina odlučilo udahnuti novi život slavnom brendu Startas i iz sezone u sezonu iznenađuju nas novim raznobojnim modelima koji se i dalje ručno izrađuju od prirodnih materijala u vukovarskoj fabrici.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.