09/12/2023

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Nesreće, brzina i krađa

2 min read

policija

Tokom protekla 24 časa na području Policijske uprave vukovarsko-sremske zabeležene su tri saobraćajne nesreće. U Vukovaru i Vinkovcima dogodile su se saobraćajne nesreće s materijalnom štetom, dok se u Privlaci dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozleđena, objavljeno je na internetskim stranica vukovarsko-sremske policijske uprave.

Juče oko 12,35 časova 79-godišnjak iz Otoka upravljao je teretnim vozilom vinkovačkih registarskih oznaka, krećući se kolnikom ulice B. J. Jelačića u Privlaci. Dolaskom na obeleženi pešački prelaz nije se na vreme zaustavio te je udario u 78-godišnjakinju iz Privlake koja je u tom trenutku prelazila kolnik. Usled udara, 78-godišnjakinja je teže ozleđena.

Policija je zabeležila i prekoračenje brzine u naseljenom mestu. U Bošnjacima je 22-godišnji vozač automobila marke „Opel Calibra“, županjskih registarskih oznaka zatečen u saobraćajnom prekršaju.U naseljenom mestu gde je ograničenje brzine određeno saobraćajnim znakom 70km/h, 22-godišnjak se kretao brzinom od 155km/h što umanjeno za sigurnosnu razliku od 10% iznosi 139km/h. Protiv njega je podnesen optužni predlog.

U Vinkovcima je zabeležena jedna krađa. Mobitel 43-godišnjaka iz Vinkovaca, vredan nekoliko hiljada kuna, otuđen je iz svlačionice gradskog bazena u Vinkovcima. Krađa se dogodila juče u poslepodnevnim časovima.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.