18/05/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Info plus 13.01.2016.

2 min read

info plus-slider

Povodom Pravoslavne Nove godine Veće srpske nacionalne manjine grada Vukovara i gradski većnici SDSS-a podelili više od 550 paketića osnovcima i polaznicima vrtića, u vukovarskim školama i vrtićima u kojima se nastava i vaspitno-obrazovni program odvijaju na srpskom jeziku i ćirilici.

Predsednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović sutra dolazi u Vukovar. U Palati Srem će biti održan prigodan program, a zatim sastanak s predstavnicima županije, gradova i opština na ovom području.

Udruženje penzionera Borovo je sa 265 članova jedno od najvećih i najaktivnijih udruženja na području opštine Borovo. O aktivnostima udruženja govori predsednica Milica Popadić.

Opština Erdut spremno dočekuje raspisivanje konkursa za fondove Evropske unije. Prema rečima načelnika Jugoslava Vesića, čitave prošle godine se radilo na pripremi projektnih predloga kojima žele unaprediti kvalitet života u svojoj sredini.

Od gripe je na području naše županije obolelo 49 osoba. Epidemija se očekuje u februaru, ali još nije kasno za vakcinisanje.

INFO PLUS 13.01.2016.u 17.00.mp3 by Radio Borovo on Mixcloud

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.