15/07/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Priredba u vrtiću

2 min read

priredba vrtic 2015

U Dečjem vrtiću “Zlatokosa” prepodne je održana Novogodišnja priredba, na kojoj su polaznicima ove predškolske ustanove podeljeni novogodišnji poklon – paketići. U iščekivanju Deda Mraza, deca i njihovi vaspitači uveseljavali su prisutne roditelje, bake i deke svojim recitacijama, pesmom i plesom, baš kao što je i običaj, da se uz veselje isprati stara i dočeka Nova godina. S obzirom da su sva deca ove godine bila dobra i slušala svoje vaspitače i roditelje, Deda Mraz je svakog od njih obradovao prigodnim poklonom.

Deci predškolske dobi koja ne pohađaju Vrtić paketići su podeljeni juče, a polaznicima Vrtića danas. Podeljeno je 250 paketića mališanima predškolske dobi i još 300 učenicima Osnovne škole Borovo, odnosno ukupno 550, za šta su u ovogodišnjem budžetu obezbeđena sredstva u iznosu od 40 hiljada kuna.

Direktorka Vrtića Radmila Latas poželela je svoj deci veselo, srećno i radosno detinjstvo, a roditeljima puno uspeha, zdravlja i veselja, u porodici i poslu. Zaposlenima u Vrtiću je poželela sreće, radosti i veselja i da im se ostvare sve želje. Meštanima Borova poželela je srećnu i uspešnu 2016.godinu.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.
RSS
Follow by Email
FbMessenger
Copy link