16/04/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Iz PU VSŽ o provalama u dve kuće i krađi košnica sa pčelama

2 min read

Iz Policijske uprave vukovarsko-sremske izvestili su o dve teške krađe provaljivanjem u porodične kuće u Rajevom Selu i Šarengradu i krađi s neograđenog zemljišnog poseda u Vukovaru.

U periodu od 15. do 22. februara provaljeno je u porodičnu kuću u Gunjanskoj ulici u Rajevom Selu, u vlasništvu 63-godišnjakinje iz Rijeke. Iz kuće ništa nije otuđeno.

Vlasnik porodične kuće u Vukovarskoj ulici u Šarengradu, 60-godišnjak iz Vukovara, prijavio je da su u periodu od novembra prošle do 22. februara ove godine, iz pomoćne prostorije i garaže otuđeni delovi plastičnog čamca i vanbrodski motor te veća količina raznog alata. Materijalna šteta procenjena je na iznos od više hiljada kuna.

S neograđenog zemljišnog poseda u ulici Nad prugom u Vukovaru otuđeno je nekoliko desetina košnica s pčelama, čime je 55-godišnjoj vlasnici iz Zagreba pričinjena materijalna šteta u iznosu od nekoliko desetina hiljada kuna.

Policija provodi kriminalistička istraživanja, a nadležnom državnom tužilaštvu podneće odgovarajuće prijave, navode iz Policijske uprave vukovarsko-sremske.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.