Proteklog vikenda 4 selekcije Košarkaškog kluba “Borovo” odigrale su svoje prvenstvene utakmice dok su dve bile odgođene. Prijatno su iznenadili prvotimci koji su u Vinkovcima savladali ekipu Vinkovaca rezultatom 66:65. Koševe za “Borovo” su postigli: Rajšić 16,Kapović 13, Ostojić 10, Đuričić 9, Papeša 8, Vuković 6 te Damjanić i Pravdić po 2.

Oslabljeni juniori su u Valpovu poraženi u utakmici koja se igrala van konkurencije od “Valpova” sa 76:72. Koševe su postigli: Ostojić 27, Smiljanić i Papeša po 14, Mijatović 9, Karas 6 i Duvančić 2.

Mlađi kadeti “Borova” su imali najtežeg protivnika vršnjake premijer ligaša “Vrijednosnica” iz Osijeka od kojih su izgubili rezultatom 98:37. Ishod očekivan, a koševe za “Borovo” su postigli: Rašić i Stojanović po 8, Tomljenović, Stevanović i Cvitković po 4, Miščević, Slavka, Tintor i Zera po 2 te Čutura 1.

Borovske devojčice “U-13” gostovale su u Slavonskom Brodu kod najbolje ekipe lige “Brod na Savi” gde su očekivano poražene rezultatom 50:23.Borovčanke su igrale bez dve bitne igračice Dugić i Beader, a koševe su postigle: Marković i Papak po 7, Krstonošić, Rašić, Gvozdenović i Vukosavljević po 2 i Lukić 1, izvestili su iz KK “Borovo”.