U Borovo je iz Stare Pazove dopremljena donacija Zajedničkom veću opština od pet stotina (500) plastičnih stolica za tribine. 
 
Prema rečima predsednika Zajedničkog veća opština Srđana Jeremića donacija je vredna preko 10 hiljada evra.
 
–  Na osnovu potpisanog Sporazuma između Zajedničkog veća opština i Opštine Stara Pazova te iskazanih potreba naša četiri fudbalska kluba, Opština Stara Pazova je finasirala nabavku 500 plastičnih stolica, od koji će 200 dobiti Fudbalski klub “Vuteks-Sloga” iz Vukovara, a po 100 stolica FK “Negoslavci” iz Negoslavaca, FK “Sloga” iz Pačetina i FK “Sloga” iz Borova. Reč je o vrednoj donaciji od preko 10 hiljada evra. To će doprineti boljim uslovima odigravanja utakmica. Koristim ovu priliku da se zahvalim partnerima iz Stare Pazove – rekao je Jeremić u izjavi medijima.
 
Zbog strožih mera na granicama, usled epidemije koronavirusa, izostao je najavljeni dolazak predstavnika Opštine Stara Pazova.
 
Na donaciji se ispred Fudbalskog kluba “Sloga” iz Borova zahvalio član “Slogine” uprave Branko Perišić. Podsetio je da je pri kraju izgradnja višenamenske zgrade u Borovu, u sklopu koje će biti i prostorije uprave ovog županijskog drugoligaša te natkrivene tribine, tako da je ova donacija dobrodošla.
 
– Ovom prilikom bih se zahvalio svima koji su pomogli u realizaciji ove donacije, prvenstveno Opštini Stara Pazova koja je izdvojila značajna sredstva i pomaže rad naših klubova – kazao je Perišić.
 
Zajedničkom veću opština i Opštini Stara Pazova zahvalio se i Srđan Sekulić, predsednik Fudbalskog kluba “Sloga” iz Pačetina, koji se takmiči u Trećoj županijskoj fudbalskoj ligi Vukovarsko-sremskoj.
 
– Mi smo ove godine uspeli da pokrijemo tribine koje su napravljene pre dvadesetak godina, tako da je ova donacija došla u pravo vreme. Imamo mogućnost da postavimo približno stotinak stolica i pružimo užitak našim navijačima, ali i igračima koji postižu dobre rezultate. Nadamo se da će uspeti da ostvare dobar rezultat i u ovoj sezoni. Zahvaljujući ulaganju u infrastrukturu kluba od strane Zajedničkog veća opština, Srpskog narodnog veća i prvenstveno Opštine Trpinja, koja pomaže naš rad, nadam se da ćemo uspeti da ostvarimo planirano – kaže Sekulić.
 
D.Z.