Iz Vukovarsko-sremske županije obaveštavaju o radnom vremenu upravvnih tela nakon što je poboljšana epidemiološka situacija i ukinut niz restriktivnih mera uvedenih zbog epidemije Covida-19.

Od 12.maja Upravna tela Vukovarsko-sremske županije imaju radno vreme od 7:30 do 15:30 časova i obavljaće neposredan rad sa strankama uz prethodnu najavu elektronskim ili telefonskim putem, pod uslovom da zahtev stranke nije moguće rešiti bez njene prisutnosti. Kontakt-podaci upravnih odeljenja i službi nalaze se  web stranici Vukovarsko-sremske županije.

Kako bismo osigurali uspešno sprečavanje širenja bolesti Covid-19, potrebno je pridržavati se preporučenih epidemioloških mera: pre ulaska u službene prostorije Vukovarsko-sremske županije sve stranke biće upućene na korištenje dezinfekcijskog sredstva za ruke i merenje telesne temperature te će se propuštati u skladu s uputstvima ovlaštene osobe na ulazu, kako bi se izbegla zadržavanja u zatvorenim javnim prostorima, obaveštavaju iz Vukovarsko-sremske županije.