U organizaciji Gimnastičkog kluba Vukovar održana je tradicionalna Noć gimnastike na kojoj su učestvovale sve članice, treneri, predstavnici uprave kluba, predstavnici Grada Vukovara i drugi uzvanici te roditelji kao gosti. Predsednica Kluba Ankica Paun čestitala je gimnastičarkama i trenerima, a ujedno se zahvalila i roditeljima na pomoći. Posebno se zahvalila Gradu Vukovaru na pomoći koju klub dobija. Svečanosti je prisustvovao zamenik gradonačelnika Marijan Pavliček koji je pohvalio rad Gimnastičkog kluba Vukovar i uputio čestitke na ostvarenim rezultatima.

U izveštaju o radu je istaknuto da je prošla godina bila najuspešnija od osnivanja Kluba. Vukovarske gimnastičarke su ekipno osvojile 32 zlata i 7 srebra, a pojedinačno 29 zlatnih, 18 srebrnih i 23 bronzane medalje. Tokom programa, članice Kluba su sve prisutne zabavile svojim plesnim tačkama.

U drugom delu večeri proglašene su najbolje gimnastičarke. Titula najuspešnije mlađe juniorke uručena je Maji Kell, najuspešnija juniorka bila je Ella Kalentić, a najuspešnija seniorka Vanja Kiralj. Očekivano, najbolja gimnastičarka u apsolutnoj kategoriji za 2019. bila je Monika Zovko. Posebna priznaja dodeljena su ekipi seniorki u sastavu: Ivana Kiralj, Vanja Kiralj, Iva Čikanović, Tena Ivanković i Ivana Crnjac i mlađoj juniorki Moniki Zovko, za osvojena prva mesta, ekipno i pojedinačno, na Završnici KUPA Hrvatske, kao i Tei Stojšić za značajan doprinos u delovanju kluba.