Sve tri muške, mlađe selekcije Košarkaškog kluba “Borovo” bile su uspešne proteklog vikenda u svojim prvenstvenim utakmicama.

Kadeti trenera Modaleka u Osijeku su pobedili ekipu Košarkaške akademije “Osijek” rezultatom 53:51. Koševe za “Borovo” su postigli Smiljanić 18, Ostojić 15, Cvitković 9, Vesić 6, Duvančić i Nikolić po 2 i Vojnović 1.

Predkadeti trenera Ravkića ubedljivo su, na svom parketu, savladali ekipu Donjeg Miholjca sa 80:42. Koševe su postigli Smiljanić 22, Vesić i Matoš po 14, Nikolić i Drejić 13 te Korizma 4.

Selekcija dečaka “Borova” savladala je u Požegi domaćina “Požegu” i to nakon produžetka, rezultatom 64:58. Koševe za “Borovo” su postigli Tomljenović 21, Slavka 20, Bjelanović 9, Cvitković 6, Kukuljica 4 te Miščević i Rašić po 2.

Jedini poraz ovog vikenda doživele su predkadetkinje, koje su poražene od jake ekipe “Brod na Savi” iz Slavonskog Broda, a rezultat na kraju utakmice bio je 61:32. Koševe za “Borovo”  postigle su Sara Jović 7, Andreja Krnjajić i Saška Ostojić 6, Nikolina Sremac 4, Olivera Dragić 3 te Milica Marković, Emilija Arbutina i Andrea Stevanović po 2 koša.