Nazovite nas: +385 (0)32 438 238

Iz Mačvanskog okruga stiglo 325 poklon-paketića za decu

Načelnik Mačvanskog okruga u Srbiji Vladan Krasavac uručio je juče predsedniku Zajedničkog veća opština Srđanu Jeremiću donaciju od 325 poklon-paketića za decu sa našeg područja povodom novogodišnjih i božićnih praznika. Prema njegovim rečima, donaciju su obezbedile grad Loznica i opštine Krupanj, Ljubovija, Mali Zvornik, Vladimirci, Koceljeva i Bogatić. Pakete sa slatkišima poklonili su srpskoj deci kako bi im ulepšali predstojeće praznike, ali i s ciljem uspostavljanja još bolje saradnje sa Zajedničkim većem opština.

Ideja je nastala prilikom nedavne posete dece sa ovog područja manastiru Sokograd kod Ljubovije, a inicijativa je potekla od Nikoline Dokić iz Projekt-centra Zajedničkog veća opština i Ivana Bošnjaka, državnog sekretara u Ministarstvu uprave i lokalne samouprave Vlade Srbije. Ova akcija je samo jedna u nizu akcija kojih će, prema rečima državnog sekretara, u narednom periodu biti više.

Predsednik Zajedničkog veća opština Srđan Jeremić zahvalio je na donaciji paketića koji će deci iz socijalno ugroženih porodica biti uručeni posle pravoslavnog Božića.

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 3
Današnje posete: 971
Ukupan broj poseta: 1139755

RAPSODIJA d.o.o.
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
Tel: 032 438 238, Fax 032 438 239
marketing@radio-borovo.hr