Nazovite nas: +385 (0)32 438 238

Počela nova pedagoška godina, u Dečjem vrtiću “Zlatokosa” 90 polaznika

Za 90 mališana iz Borova ponedeljak, 2. septembar bio je prvi dan nove pedagoške 2019./2020.godine.

– Iako su roditelji svoju decu u vrtić mogli upisati tokom juna i jula, najveći interes za upis je krajem avgusta i početkom nove pedagoške godine – istakla je u razgovoru za Radio Borovo Radmila Latas, direktorica Dečjeg vrtića “Zlatokosa” iz Borova.

Od početka ove pedagoške godine borovski vrtić pohađa 90 polaznika s kojima je rad organizovan u četiri vaspitno-obrazovne grupe, uključujući i 21 predškolca.

– Naša vrata su otvorena za svu decu. I za decu koja su dosad pohađala vrtić i za novoupisanu decu. Mi smo prošlu pedagošku godinu završili s 96 polaznika. Iz vrtića su otišla 22 predškolca. Uz novoupisanu decu, ovu pedagošku godinu započinjemo s 90 polaznika – napominje Latas.

Budući da je predškola obavezna, pozvala je roditelje predškolaca da im se pravovremeno jave.

– Kraći program predškole počinje 1. oktobra. Pozivam roditelje predškolaca da na vreme dođu po upisnu dokumentaciju, kako bi imali pravovremene informacije, važne za organizaciju rada. Radujemo se svakom novom detetu. Roditeljima zahvaljujemo na saradnji. Ovu predagošku godinu započinjemo s novim sloganom “Vrtić kreće, puno sreće!” Avantura počinje!” tako da idemo zajedno u novu avanturu od ove pedagoške godine – poručila je Radmila Latas, direktorica ove predškolske ustanove.

Dečji vrtić “Zlatokosa” iz Borova danas ima devet stalno zaposlenih, a od ove pedagoške godine zaposlena su još dva vaspitača na određeno vreme.

D.Z.

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 8
Današnje posete: 667
Ukupan broj poseta: 1144685

RAPSODIJA d.o.o.
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
Tel: 032 438 238, Fax 032 438 239
marketing@radio-borovo.hr