Nazovite nas: +385 (0)32 438 238

Besplatna pravna pomoć meštanima Borova, 29.avgusta od 10 do 12 časova

U sklopu projekta “Pravo na delotvornu pravnu zaštitu i podršku – pristup pravdi kroz primarnu pravnu pomoć“, koji je finansiran sredstvima Ministarstva pravosuđa Udruženje za podršku žrtvama i svedocima u Borovu će informisati zainteresovane meštane o pravima i pružati primarnu pravnu pomoć.

Primarna pravna pomoć prema Zakonu o besplatnoj pravnoj pomoći obuhvata: opštu pravnu informaciju, pravni savet, sastavljanje podneska pred javnopravnim telima, Evropskim sudom za ljudska prava i međunarodnim organizacijama, zastupanje u postupcima pred javnopravnim telima i pravnu pomoć u vansudskom mirnom rešavanju spora.

Cilj projekta je je osigurati delotvornu pravnu zaštitu i podršku najosetljivijim društvenim grupama kao što su žrtve teških krivičnih dela, žene žrtve nasilja u porodici, pripadnici nacionalnih manjina, osobe s invaliditetom, osobe starije životne dobi i druge osobe u potrebi u skladu s odredbama Zakona o besplatnoj pravnoj pomoći kroz planirane aktivnosti u Vukovarsko-sremskoj i Osječko-baranjskoj županiji.

Predstavici Udruženja za podršku žrtvama i svedocima besplatnu primarnu pravnu pomoć u Borovu će pružati u četvrtak 29. avgusta u zgradi Opštine Borovo, u vremenu od 10 do 12 časova.

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 6
Današnje posete: 308
Ukupan broj poseta: 1110929

RAPSODIJA d.o.o.
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
Tel: 032 438 238, Fax 032 438 239
marketing@radio-borovo.hr