20/04/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Otvorene prijave za učešće su projektu “Svi za jednog, sport za sve”

2 min read

Udruženje Kineziologa Grada Vukovara poziva decu i mlade u dobi od 7 do 29 godina na besplatno učešće u sportskim programima u sklopu projekta “Svi za jednog, sport za sve!”.

Sportske aktivnosti koje će se provoditi su škola atletike, gimnastike, elementi sportova s loptom, škola rolanja, škola tenisa, privikavanje dece na vodu, obuka neplivača, napredna škola plivanja za decu i mlade.


Za učešće se mogu prijaviti deca i mladi čiji su roditelji nezaposleni, korisnici doplatka za decu, deca i mladi bez odgovarajućeg roditeljskog staranja, deca i mladi iz porodica sa jednim roditeljem, iz porodica s troje ili više dece, deca i mladi s problemima u ponašanju, s teškoćama u razvoju i nezaposlene mlade osobe do 29 godina starosti.

Radi formiranja grupa i određivanja termina iz Udruženja Kineziologa Grada Vukovara  sve zainteresovane pozivaju da se prijave na kontakt: 098 / 733 – 451 ili ličnim dolaskom u prostorije Udruženja kineziologa grada Vukovara (Trg Dražena Petrovića br. 2 , Vukovar ) svakim radnim danom u vremenu od 9 do12 časova.

Prijave su otvorene do srede 24.jula.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.