Nazovite nas: +385 (0)32 438 238

Mladi košarkaši vratili su se sa Međunarodnog košarkaškog kampa”Kasta

Mladi košarkaši Košarkaškog kluba “Borovo” i košarkaške sekcije ŠSD “Sloga” pri Osnovnoj školi “Borovo”, njih 31 , vratili su se sa Međunarodnog košarkaškog kampa”Kasta” koji je održan u Ivanjici u Republici Srbiji. Kamp je ugostio 162 kampera iz Poljske, Austrije, Crne Gore, Hrvatske i Srbije od kojih su najbrojniji bili košarkaši sa našeg područja. Kamp je imao edukativni i takmičarski karakter. Takmičilo se u 6 disciplina, a naši košarkaši su se istakli osvojivši 23 medalje – 8 zlatnih i 15 srebrnih.

Zlatnu i srebrnu medalju osvojili su Aleksandar Rašić, Ana Rašić, Milica Dugić i Milan Ćirković. Po jednu zlatnu medalju osvojili su Aleksandar Tintor, Vukašin Španović, Miloš Todorčić i Dragana Lukić. Srebrnim medaljama su se okitili Nikolina Sremac, Gabrijela Stojanović, Saška Ostojić, Milica Marković, Katarina Lukić, Ivana Karan, Jelena Mijonić, Stefan Mijonić, Ognjen Ivančević, Dokmanović Mihajlo i Aleksa Ćirković.

Peharom i prigodnom nagradom nagrađeni su Gabrijela Stojanović koja je bila najbolja košarkašica prve smene kampa i Nebojša Smiljanić kao najbolji košarkaš u konkurenciji dečaka rođenih 2005/06. godine. Nagrađena je i Ana Rašić kao najmlađi kamper prve smene.

Pohvale za veliko zalaganje na treninzima i svim takmičenjima zaslužili su i oni naši članovi koji nisu imali sreću da osvoje medalju: Emilija Arbutina, Boris Vojnović, Mihajlo Lukić, Veljko Bjelanović, Sergej Končar, Uroš Oreščanin, Leon Spasić, Ognjen Miščević, Igor Kosanović, Marko Vranešević i Aleksa Vranešević.

Organizator odlaska na kamp “Kasta” je trener Milorad Manojlović uz pomoć Košarkaškog kluba “Borovo” i OŠ “Borovo”. Troškove prevoza dece svojim donacijama pomogli su: Opština Borovo, Zajedničko veće opština, Mesarski obrt “Bođirković”, Konoba “SIMS”, Pekarski obrt “Agita”, Pekarski obrt “KARAN”, Uslužni obrt “SJAJ”, Pogrebno preduzeće “Sjena”, Stolarija “OBRADOVIĆ”, Stomatološka ordinacija “Petko Tomić” i trener Milorad Manojlović.

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 11
Današnje posete: 476
Ukupan broj poseta: 1168406

RAPSODIJA d.o.o.
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
Tel: 032 438 238, Fax 032 438 239
marketing@radio-borovo.hr