Nazovite nas: +385 (0)32 438 238

Borovskom vrtiću još jedna Velika zlatna medalja za kvalitet rada

Dečji vrtić “Zlatokosa” iz Borova treću godinu zaredom osvojio je Veliku zlatnu medalju na Međunarodnom sajmu obrazovanja “Putokazi” na Novosadskom sajmu.

Nagrade ustanovama i pojedincima, koji su učestvovali u ocenjivanju kvaliteta, uručene su prvog dana ovogodišnjeg 14. međunarodnog sajma obrazovanja “Putokazi” u četvrtak, 7. marta. Sajam je održan od 7. do 9. marta. 

U ocenjivanju kvaliteta učestvovalo je više od 130 predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola i visokoobrazovnih ustanova iz Austrije, Crne Gore, Hrvatske, Republike Srpske, Rumunije i Srbije.

Lokacija, uređenje, oprema, okruženje objekta, integracija s drugim sistemima (privrede, kulture, javnih službi i sl.), promocija i prezentacija, humanitarne i sportske aktivnosti i zaštita životne sredine, kriterijumi su kojima se rukovodila Komisija za ocenjivanje kvaliteta obrazovnih ustanova u dodeli priznanja, odnosno bodova. Prema ostvarenim bodovima dodeljena su sledeća priznanja: Velika zlatna medalja, Zlatna medalja, Srebrna medalja, Bronzana medalja, Veliki šampionski pehar i Srebrni šampionski pehar.

– Ovo je treća Velika zlatna medalja koju smo osvojili na Međunarodnom sajmu obrazovanja “Putokazi” u Novom Sadu. Predstavlja veliku čast i priznanje za sve zaposlene u našem vrtiću. Sigurno da je to rezultat dobre saradnje i zalaganja, kako zaposlenih tako i roditelja, osnivača Opštine Borovo, članova Upravnog veća i ponajviše dece zbog kojih sve ovo i postoji. Dobiti priznanje je velika čast, ali i obaveza za budući rad. Upravo zbog toga veliko hvala svima! Nastavimo u tom smeru, kako bi na nekom od narednih sajmova možda došli i do šampionskog pehara – navodi Radmila Latas, direktorica Dečjeg vrtića “Zlatokosa” iz Borova, koji ove godine obeležava dve decenije postojanja i rada, a trenutno ima 92 polaznika.

D.Zečević

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 5
Današnje posete: 510
Ukupan broj poseta: 1159556

RAPSODIJA d.o.o.
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
Tel: 032 438 238, Fax 032 438 239
marketing@radio-borovo.hr