Nazovite nas: +385 (0)32 438 238

Porodice Nović i Pejić u sklopu humanitarne akcije “Borovsko srce” dobile novu belu tehniku

Zahvaljujući sredstvima koja su prikupljena na humanitarnom dvoranskom turniru u malom fudbalu “Borovsko srce” porodice Nović i Pejić iz Glavne i ulice Đure Pucara u Borovu dobile su novu belu tehniku, plinski šporet koji nisu imali u svom domaćinstvu. Donaciju su korisnicima uručili načelnik opštine Borovo Zoran Baćanović, njegov zamenik Duško Drobić i predsednik Srpskog narodnog foruma Zoran Kojić.

Suzana Nović je 34-godišnja samohrana majka dvoje dece.

– Zahvaljujem Opštini Borovo. Novi šporet će dobro doći s obzirom da svakodnevno pripremam obroke za sebe i decu. Akcija je za svaku pohvalu – ističe Suzana.

Novi plinski šporet dobio je i 66-godišnji Čedo Pejić, koji je u invalidskoj penziji, a živi sa suprugom.

– Ova donacija mi puno znači. Hvala organizatorima akcije “Borovsko srce”. Želim im uspeh i sve najbolje – kaže Čedo.

Predsednik Srpskog narodnog foruma Zoran Kojić zadovoljan je realizacijom još jedne humanitarne akcije.

– Kao i svake godine i ova akcija realizovana je na najbolji mogući način, donacijom kućnih aparata osobama koje su zaista u potrebi. Veliko “Borovsko srce” Opštine Borovo i Srpskog narodnog foruma već egzistira duži niz godina. Ova akcija postala je svojevrsni brend Borova, a ono najpozitivnije i najhumanije je što pomažemo direktno ljudima u potrebi – rekao je u izjavi za Radio Borovo Zoran Kojić.

Reč je o sredstvima koja su prikupljena na humanitarnom turniru “Borovsko srce”, koji je održan krajem 2017.godine, ističe načelnik Zoran Baćanović.

-Ostaje nam još da realizujemo poslednje “Borovsko srce”, odnosno da sredstvima prikupljenim na turniru koji je održan krajem prošle godine obradujemo još poneku borovsku porodicu. To će biti uskoro. Ova humanitarna akcija je dobro osmišljena. Veliku podršku i pomoć imamo od ekipa koje učestvuju na turniru, mladih ljudi koji su se uključili u ovu humanu akciju. Verujem da ćemo istrajati u održavanju ovog humanitarnog turnira i novom belom tehnikom obradovati one kojima je to najpotrebnije – zaključio je Baćanović.

D.Zečević

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 1
Današnje posete: 296
Ukupan broj poseta: 1029533

RAPSODIJA d.o.o.
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
Tel: 032 438 238, Fax 032 438 239
marketing@radio-borovo.hr