Nazovite nas: +385 (0)32 438 238

Vukovarske gimnastičarke se okitile medaljama na Završnici KUP-a Hrvatske

Proteklog vikenda Slavonski Brod bio je domaćin najvećim gimnastičkim takmičenjima u Hrvatskoj.

U subotu 10.novembra održano je Prvenstvo Hrvatske u A programu na kojem su učestvovale mlađe kategorije u ženskoj i muškoj gimnastici i Završnica KUPA Hrvatske u B programu. Gimnastički klub Vukovar u B programu imao je samo jednu predstavnicu Moniku Zovko koja je osvojila zlato.

U nedelju 11. novembra održana je Završnica KUPA Hrvatske u C programu. U ženskoj gimnastici takmičilo se preko 200 takmičarki.

Gimnastički klub Vukovar imao je predstavnice u pojedinačnoj konkurenciji, u kategorijama “kadetkinje” i “mlađe juniorke” i u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji u kategorijama “juniorke” i “seniorke”. Vukovarske gimnastičarke imale su zapažen nastup. 

U pojedinačnoj konkurenciji u kategoriji “kadetkinje” najbolji rezultat ostvarila je Panza Vita koja se plasirala na 26. mesto, dok je u kategoriji “mlađih kadetkinja” Maja Kell zauzela 10. mesto.

“Juniorke” Gimnastičkog kluba Vukovar ekipno su se plasirale na 3. mesto. U pojedinačnoj konkurenciji Kalentić Ella ostvarila je najbolji rezultat plasiravši se na 5. mesto.

Ekipno “seniorke” su zauzele 2. mesto, dok je pojedinačno najbolje plasirana bila Ivana Kiralj na 5. mestu.

 

“Najvažnije takmičenje u godini odrađeno je na visokom nivou, neki su rezultati u skladu s očekivanima, a neki i iznad. Sve to zajedno razlog je za veliko zadovoljstvo u upravi, ponos na ostvarene rezultate i čestitke trenerima i takmičarima”, stoji u saopštenju kluba.

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 4
Današnje posete: 253
Ukupan broj poseta: 1072129

RAPSODIJA d.o.o.
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
Tel: 032 438 238, Fax 032 438 239
marketing@radio-borovo.hr