Nazovite nas: +385 (0)32 438 238

Policija moli građane za pomoć oko utvrđivanja identiteta poginule žene u Vinogradskoj ulici u Borovu naselju

Na pruzi u Borovu naselju u Vinogradskoj ulici smrtno je stradala ženska osoba. Policija traži pomoć građana u otkrivanju identiteta poginule žene.
Nesreća se dogodila jutros oko 4,45 sati u Vinogradskoj ulici, u blizini spomenika Blage Zadre kada je došlo do naleta motornog voza na nepoznatu žensku osobu koja je smrtno stradala. Uviđaj je u toku, a iz Policijske uprave vukovarsko-sremske mole sve građane koji bilo što znaju o nesreći da im jave. Budući da je reč o starijoj ženskoj osobi čiji identitet nije utvrđen mole građane da provere jesu li njihove starije sugrađanke u svojim domovima.

“Molimo građane koji imaju saznanja o ženskoj osobi starije životne dobi koja je jutros u Vukovaru smrtno stradala u naletu voza u Vinogradskoj ulici, da svoja saznanja prenesu policiji na broj 192. Uviđajem nije utvrđen identitet osobe, stoga, apelujemo na građane, posebno one koji stanuju u blizini mesta događaja, kod spomenika Blagi Zadri, ukoliko poznaju ženske osobe starije životne dobi koje žive u njihovoj neposrednoj blizini da ih posete i provere jesu li u svome domu, rekao je portparol PU vukovarsko-sremske Domagoj Džigumović.

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 1
Današnje posete: 116
Ukupan broj poseta: 1018004

RAPSODIJA d.o.o.
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
Tel: 032 438 238, Fax 032 438 239
marketing@radio-borovo.hr