Nazovite nas: +385 (0)32 438 238

Dr.sc. Željko Sudarić, novi dekan vukovarskog Veleučilišta

 

Odlukom Upravnog veća Veleučilišta “Lavoslav Ružička” u Vukovaru novi dekan te visokoškolske ustanove je dr.sc. Željko Sudarić, koji je tu dužnost preuzeo 1. oktobra. 
 
Novoimenovani dekan je doktor nauka iz područja ekonomije i viši predavač na vukovarskom Veleučilištu. Autor je više naučnih i stručnih radova na međunarodnim konferencijama, urednik nastavnih udžbenika  i član organizacionog, programskog i naučnog odbora više međunarodnih konferencija. Uspešno je završio nekoliko stručnih edukacija vezanih uz prodaju, finansije i marketing. Učestvovao je u realizaciji EU projekata vezanih za zapošljivost i jačanje socijalnog dijaloga, izvestili su iz Veleučilišta “Lavoslav Ružička” u Vukovaru.
 
– Naše Veleučilište želimo ojačati i učiniti ga konkurentnim, aktuelizovati nove studijske programe, kako bi  Veleučilište i grad Vukovar postali sinonim za stručno i kvalitetno studiranje – poručio je, uz ostalo, novoimenovani dekan. 
 
Rekao je i da će glavne odrednice rada novoimenovane uprave biti timski rad, okrenutost studentima i njihovom obrazovanju, kao i otvorenost prema svima koji žele doprineti boljitku i razvoju Veleučilišta. 

Foto: Veleučilište Vukovar

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 3
Današnje posete: 85
Ukupan broj poseta: 1017973

RAPSODIJA d.o.o.
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
Tel: 032 438 238, Fax 032 438 239
marketing@radio-borovo.hr