Nazovite nas: +385 (0)32 438 238

Borovo: Održana skupština opštinske organizacije SDSS-a

Na sinoć održanoj 2. redovnoj Skupštini opštinske organizacije SDSS-a Borovo usvojen je izveštaj o radu ove opštinske organizacije kao i plan i program rada za naredni jednogodišnji period. Predsednik opštinske organizacije SDSS-a Srđan Jeremić predstavio je program u kom su, kako kaže, zadržane sve one aktivnosti koje ova organizacija provodi već tradicionalno i koje su dobro prihvaćene i prepoznate od strane meštana Borova.

Kao aktivnosti koje borovski SDSS već tradicionalno provodi Jeremić je naveo obeležavanje 8. marta,  Međunarodnog dana žena, proslavu Uskrsa u Borovu, zatim proslavu 1. maja, Međunarodnog dana rada na izletištu Grac, obeležavanje Međunarodnog dana žena sa sela u organizaciji županijskog Aktiva žena SDSS-a koji će se ove godine održati u Boboti te humanitarnu akciju “Mali dar za veliki osmeh” .

“Planiramo da uvedemo i jednu novu aktivnost, svake godine drugačiju. Tako smo za ovu godinu odlučili da u septembru ili oktobru organizujemo akciju prikupljanja knjiga za biblioteku SKD “Prosvjeta” u pododboru Borovo. Želimo da obogatimo fond biblioteke i da našim meštanima ponudimo bogat i raznovrstan knjižni fond”, kaže Jeremić.

Dodao je i da će ova opštinska organizacija nastaviti da pomaže rad svih udruženja sa područja opštine Borovo, te da će  kroz delovanje  Opštinskog veća opštine Borovo i dalje  raditi na dobrobit svih meštana.

Skupštini su prisustvovali: potpredsednica SDSS-a i saborska zastupnica Dragana Jeckov, generalni sekretar SDSS-a Danko Nikolić i predsednik Županijske organizacije SDSS-a Vukovarsko-sremske županije Dušan Jeckov.

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 2
Današnje posete: 151
Ukupan broj poseta: 1139946

RAPSODIJA d.o.o.
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
Tel: 032 438 238, Fax 032 438 239
marketing@radio-borovo.hr