Nazovite nas: +385 (0)32 438 238

Memorijalni turnir Jovana Sremca u Borovu: Pobedila ekipa “Automobili dr Simića”

U Borovu je u subotu uveče završio ovogodišnji turnir u malom fudbalu za Memorijal Jovana Sremca u organizaciji Fudbalskog kluba “Sloga” i pod pokroviteljstvom Opštine Borovo.

Prvo mesto, pehar i novčanu nagradu od 10 hiljada kuna osvojila je ekipa “Automobili doktora Simića” koja je u finalu savladala ekipu “Caffe bar Uno Bata Borovo” rezultatom 2:1. Drugoplasiranima je osim pehara pripala i novčana nagrada od 5 hiljada kuna.

“Nadali smo se i očekivali smo pobedu. Turnir je bio dobar, ekipe su bie odlične, kao i sama organizacija turnira. Hvala svima na navijanju i bodrenju”, kaže selektor pobedničke ekipe Darko Simić.

Pobednici u seniorskoj konkurenciji imali su i najboljeg igrača turnira Dražena Čavara te najboljeg golmana Nikolu Ilinčića, dok je najbolji strelac turnira Ratko Vajić iz ekipe “Caffe bar Uno Bata Borovo.”

U utakmici za treće mesto ekipa “Caffe bar Sport” savladala je “Brestove međe” rezultatom 3:1. Kafe bar Sport dobio je novčanu nagradu od 2 hiljade kuna.

U pionirskoj konkurenciji pobednik je ekipa “Vukovar ’91” koja je u finalu savladala “Brestove međe” rezultatom 3:0. Pobednička ekipa dala je i najboljeg golmana Gabrijela Borasa, a kapiten Borna Rendulić ujedno je proglašen za najboljeg igrača.

“Bilo je lepo. Trudili smo se i došlo je do pobede. Protivnici su bili dobri, ali mi smo uz više truda i zalaganja uspeli da ostvarimo ovaj uspeh”, kaže Borna.

Najbolji strelac turnira u pionirskoj konkurenciji bio je Luka Cetina iz drugoplasirane ekipe “Brestove međe”. Treće mesto zauzela je ekipa “Caffe bar Sport”, a četvrto “Enu Pro Borovo.” 

Na turniru je tokom 12 dana bilo oko 3000 posetilaca za koje su organizatori obezbedili tri nagrade. Najviše sreće na izvlačenju nagrada imali su: Milorad Đuričić koji je osvojio televizor, Branislav Knežević kome je pripao ručni sat dar Zlatare “Rim” i Jadran Dujković koji je dobio kućni telefon.

Zadovoljni su i organizatori turnira” , kaže član Uprave FK “Sloga” Milan Rakić.

“Turnir je protekao u jednoj sportskoj atmosferi. Zadovoljni smo i s brojem psoetilaca i prijavljenih ekipa. Uspeli smo u onome što nam je bila namera. Pobedio je najbolji. Mislim da je ekipa “Automobili doktora Simića” bila nakvalitetnija i najspremija ekipa u ovom trenutku i zasluženo su pobedili”, kaže Rakić. Na turniru je učestvovalo 12 seniorskih i 6 pionirskih ekipa.

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 4
Današnje posete: 108
Ukupan broj poseta: 1141779

RAPSODIJA d.o.o.
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
Tel: 032 438 238, Fax 032 438 239
marketing@radio-borovo.hr