Nazovite nas: +385 (0)60 338 338

Košarkaški klub Borovo istupio iz Prve lige

Košarkaški klub Borovo odustao je od takmičenja u Prvoj ligi u kojoj je prošle godine završio na petm mestu zajedno sa zagrebačkim Rudešom i pulskim Istraunijem, i to zbog zbog nedostatka finansijskih sredstava.

“Nažalost, i za prošlu godinu ostali smo dužni. Razlog odustajanja je jednostavan, mi financije ne možemo obezbediti”, reči su Amira Delića, predsednika kluba.

Uprava kluba je do početka ove nedelje pokušavala naći neko rešenje, ali u tome nisu uspeli te je jednoglasna odluka da se sledeće godine takmiče u Drugoj ligi istok. Ekipu će napustiti trener Goran Gunjević kojem je istekao ugovor, a nastavak saradnje nije dogovoren.

“Vraćamo se na amaterski nivo koji je realan i jedini moguć u ovom trenutku. Kako smo izašli iz Prve lige za njim nema više potrebe, trener Gunjević radi profesionalno, a mi profesionalni pogon više ne možemo držati. ”, dodao je predsednik Borova.

Vukovarski klub će se u sledećoj sezoni okrenuti domaćem trenerskom rešenju i domaćim igračima. Odluka o tome trebala bi biti poznata uskoro, a pripreme za sledeću sezonu startuju 20. avgusta.

RAPSODIJA d.o.o. - RADIO BOROVO
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
tel/fax: +385 60 338 338.
tel: +385 32 439 004,
marketing@radio-borovo.hr

top-logo-radio-borovo-respo

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 4
Današnje posete: 543
Ukupan broj poseta: 864457