Nazovite nas: +385 (0)32 438 238

Počela kupališna sezona u Borovu naselju

Plivalište Vukovar danas je i službeno otvorilo svoje vanjske bazene i započelo drugu letnju sezonu kupanja na otvorenom.

– Ovogodišnja letnja sezona započela je nešto ranije nego prošle godine. U samo tri meseca prošle godine bazen u Vukovaru imao je preko 50 hiljada poseta. Slične rezultate, pa i bolje, očekujemo i ove godine – rekao je direktor Sportskih objekata Vukovar Ivan Szabo.

Direktorica Fonda za obnovu i razvoj Grada Vukovara Ljiljana Blažević kazala je kako se planira uređenje celog područja oko sportskog kompleksa u Borovu naselju. Planirano je uređenje Trga Dražena Petrovića.

Uz postojeća dva vanjska bazena u planu je izgradnja i dodatna četiri. Bio bi tu i bazen za decu kao i bazen za skakanje u vodu, a više mesta bilo bi i za sunčanje. Bazen bi se širio prema željezničkoj pruzi, ali i preko dva teniska terena. U planu je i izgradnja dva zatvorena teniska terena u neposrednoj blizini postojećih. Verujemo kako bi radovi mogli započeti već iduće godine – rekla je Blažević.

Zamenik gradonačelnika Vukovara Marijan Pavliček izrazio je zadovoljstvo radom Javne ustanove Sportski objekti Vukovar. Dodao je kako je ove godine u gradskom budžetu osigurano 2 miliona i 900 hiljada kuna za rad ove javne ustanove.

S.Velebit

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 1
Današnje posete: 122
Ukupan broj poseta: 1000492

RAPSODIJA d.o.o.
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
Tel: 032 438 238, Fax 032 438 239
marketing@radio-borovo.hr