Nazovite nas: +385 (0)32 438 238

OŠ Borovo: Održano međurazredno košarkaško prvenstvo

Odigravanjem revijalnih košarkaških utakmica prošlog vikenda je završeno tradicionalno dvadeset četvrto međurazredno prvenstvo Osnovne škole “Borovo” koje organizuje Školsko sportsko društvo “Sloga” pod vodstvom trenera Manojlović Milorada. U “B” konkurenciji prvo mesto je osvojila ekipa “R-4” sastavljena od učenika četvrtih razreda. U “A” konkurenciji prvi su bili učenici šestih razreda odnosno ekipa “R-6”. Najbolji pojedinci na ovom prvenstvu su nagrađeni diplomama.

U “B” konkurenciji u kojoj su igrali učenici od prvog do četvrtog razreda nagrađeni su: najbolji igrač Bjelanović Veljko koji je ujedno bio i najbolji strelac prvenstva i postigao najviše “trica”. Najbolja igračica Ostojić Saška. Najkorisniji igrač Todorčić Miloš, a igračica Krstonošić Nina. Najborbeniji igrač Maljenović Aleksandar a igračica Beader Tamara. Najperspektivniji igrač Mrđanović Aleksa, a igračica Janjić Vanja. Diplome za fer-plej dobili su Tintor Aleksandar i Marković Milica. Najmlađi igrači na prvenstvu bili su Maksimović Georgije i Vukosavljević Maja.

U “A” konkurenciji u kojoj su igrali učenici od petog do osmog razreda nagrađeni su: najbolji igrač Ostojić Mihajlo. Najbolja igračica i ujedno najbolji strelac prvenstva bila je Stojanović Gabrijela. Najkorisniji igrač Marjanović Luka., a najkorisnija igračica Milanović Nikolina. Najborbeniji igrač Serdar Simeon, a najborbenija Ivančević Lana. Najperspektivniji Jović Nemanja, a igračica Dragić Olivera koja je ujedno postigla i najviše “trica” na ovom prvenstvu. Diplome za fer-plej dobili su Jakovljević Milan i Sentivanac Tamara. U revijalnom šutiranju “trica” pobedili su u “B” konkurenciji Velebit Vuk, a u “A” konkurenciji Dragić Olivera. Posebno priznanje za doprinos u razvoju školskog sporta dobio je trener Manojlović Milorad, a uručio ga je direktor škole Tihomir Jakovljević.

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 3
Današnje posete: 263
Ukupan broj poseta: 998378

RAPSODIJA d.o.o.
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
Tel: 032 438 238, Fax 032 438 239
marketing@radio-borovo.hr