Nazovite nas: +385 (0)60 338 338

Aljmaš: Ribarska noć uz riblje specijalitete Slavonije i Dalmacije

U organizaciji Sportskog ribolovnog kluba “Dunav”, u Aljmašu će 9.juna biti održana 7. Aljmaška ribarska noć koja ima za cilj promociju izvorne gastronomije bazirane na jelima od ribe, ribarstvo i tradicionalni život sela na Dunavu. Sedmi ples šarana i škarpine, na mestu gde Dunav ljubi nebo, kako navode organizatori, počeće u 18 časova na trgu Braće Radić u Aljmašu.

Za zabavu su zaduženi Tamburaški sastav Ravnica iz Osijeka, klapa Čikat s Malog Lošinja i ženska klapa Certissa iz Đakova. Članovi Sportskog ribolovnog kluba Dunav iz Aljmaš i Udruženje balotara iz Splita pripremaće tradicionalne specijalitete Dalmacije i Slavonije, oradu, brancin, srdelu, fiš paprikaš, perkelt od soma, šarana u rašljama, ali i pokoji novitet za svačije nepce. Posetioce očekuje raznovrsna ponuda domaćih pića, kolača, testenine i drugih rukotvorina domaćinstava s područja erdutske opštine.

Pored Sportskog ribolovnog kluba „ Dunav” iz Aljmaša , u organizacijii ove manifestacije učestvuju Mesni odbor Aljmaš, Udruženje žena Dora, Kajak kanu klub Aljmaš, Dobrovoljna vatrogasna društva Aljmaš i Dalj i Opština Erdut.

RAPSODIJA d.o.o. - RADIO BOROVO
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
tel/fax: +385 60 338 338.
tel: +385 32 439 004,
marketing@radio-borovo.hr

top-logo-radio-borovo-respo

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 3
Današnje posete: 239
Ukupan broj poseta: 887032