Nazovite nas: +385 (0)32 438 238

Bane Krstić i Garavi Sokak u Vukovaru

 

Poznati vojvođanski kantautor Bane Krstić sa svojom grupom “Garavi Sokak” u subotu, 26. 5. 2018. održaće koncert dobre volje pod nazivom; Teci, teci Dunave, u “Hrvatskom domu” u Vukovaru, s početkom u 20:30 časova.
Nakon uspešnih koncerata u Osijeku i Zagrebu, te nastupanja i gostovanja na HTV-u, po prvi puta Bane Krstić i Garavi Sokak dolaze u Vukovar. Ovaj koncert dobre volje podržava Konzulat Republike Srbije u Vukovaru kao i Grad Vukovar.
Bane Krstić uz Zvonka Bogdana i Đorđa Balaševića spada u najbolje vojvođanske kantautore, na  muzičkoj sceni je od 1987. godine kada izdaje svoj prvi album za tadašnji “Jugoton” te je do danas snimio još desetak vrlo uspešnih albuma, i tvorac je bezvremenskih hitova kao što su; Teci, teci Dunave,  ‘Ko te ima, taj te nema,  Biće bolje ako budeš tu,  Skeledžija itd. Ujedno piše i komponuje pesme za mnogobrojne izvođače u regiji i uvek ističe kako voli nastupati u manjim dvoranama zbog intimnije atmosfere i boljeg kontakta s publikom. Raduje se dolasku u Vukovar gde će izvesti presek svojih najuspešnijih pesama na samo sebi svojstven način, uz virtuoznu pratnju na violini, klavijaturi i odličnoj ritam sekciji. 
Pošto je za  ovaj izuzetan događaj broj ulaznica ograničen, organizator moli cenjenu publiku da na vreme osigura ulaznice po simboličnoj ceni od 50,00 kn, na recepciji hotela “Lav” u Vukovaru, restoranu “Mornar” u Vukovaru i fitnes centru “Zara” u Vinkovcima.

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 1
Današnje posete: 1
Ukupan broj poseta: 1029534

RAPSODIJA d.o.o.
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
Tel: 032 438 238, Fax 032 438 239
marketing@radio-borovo.hr