Nazovite nas: +385 (0)32 438 238

Treći vukovarski kros okupio više od 500 učesnika i posetilaca

U Park šumi Adica u subotu je održan 3. Vukovarski kros – Hrvatskoj na ponos. Više od petstotina  posetilaca odazvalo se na ovu sportsko-rekreativno-humanitarnu akciju u organizaciji Lions kluba Vukovar, Udruženja završenih studenata vukovarskog veleučilišta (ALUMNI) i Grada Vukovara, koji se održava pod motom „Trčim i pomažem“.

Učestvovale su osobe svih dobnih grupa, rekreativci i aktivni sportisti, uključujući i decu s posebnim potrebama, osobe s invaliditetom, slepe osobe i osobe s intelektualnim poteškoćama. Takmičenje je organizovano u 21 disciplini, a najuspešnijima su uručene medalje. U popratnom programu u organizaciji “Vukovarskih leptirića” mogli su uživati najmlađi učesnici.

Projekat Lions kluba Vukovar promoviše sport, takmičenje, druženje, boravak u prirodi i zdrav način života. Prikupljena su i novčana sredstva donacijom posetilaca.  Celokupan prihod biće uplaćen na račun Udruženja Vukovarski leptirići, za potrebe rehabilitacije dece s posebnim potrebama, izvestili su iz Lions kluba Vukovar.

 

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 1
Današnje posete: 15
Ukupan broj poseta: 1029548

RAPSODIJA d.o.o.
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
Tel: 032 438 238, Fax 032 438 239
marketing@radio-borovo.hr