Nazovite nas: +385 (0)60 338 338

Koncert pod nazivom “Hajde, sanjaj me, sanjaj” u znak sećanja na Vladu Divjana

POVODOM 60. rođendana Vlade Divljana (1958-2015), 10. maja 2018.g će u beogradskom Sava centru biti održan koncert pod nazivom “Hajde, sanjaj me, sanjaj”. Neke od najlepših pesama proslavljenog muzičara iz vremena “Idola” i samostalne karijere izvodiće najznačajnija jugoslovenska muzička imena – Zoran Predin, Momčilo Bajagić, Kornelije Kovač, Dušan Kojić Koja, Zoran Kostić Cane, Nebojša Antonijević Anton, Saša Lošić Loša, Darko Rundek, Goran Vasović Vaske, Bojana Vunturišević, Dejan Vučetić Vuča, Boris Mladenović Bomla, Kokan Popović i “Strej dog”.

Posetici će uživati u hitovima “Retko te viđam sa devojkama”, “Malena”, “Rusija”, “Nebeska tema”, “Ona to zna”, “Patuljci”, “Sve laži sveta”, “Odnesi me”, “Samo jednu ljubav imam” i drugim pesmama koje su već odavno deo kolektivnog sećanja generacija ljudi sa ovih prostora. Domaćini koncerta, u organizaciji promoterske kuće “Long plej”, biće Zdenko Kolar i Saša Šandorov sa “Nevladinom organizacijom” i Maks Juričić sa svojim “Ljetnim kinom”.

Ulaznice za koncert “Hajde, sanjaj me, sanjaj”, u znak sećanja na istaknutog predstavnika novog talasa jugoslovenske muzike i nekadašnjeg vođu beogradske grupe “Idoli”, koji je preminuo pre tri godine.

Večiti dečak jugoslovenske muzičke scene je 1985. počeo samostalnu karijeru, a komponovao je i muziku za film među kojima su “Crni bombarder”, “Tri palme za dve bitange i ribicu”, “Čekaj me, ja sigurno neću doći”… Uspešno je sarađivao i sa zagrebačkim gitaristom Mladenom Maksom Juričićem i njegovim bendom “Ljetno kino”.

Vlada Divljan je neko vreme živeo u Sidneju, a u junu 1999. preselio se u Beč, gde je i preminuo posle teške bolesti- 2015.g

RAPSODIJA d.o.o. - RADIO BOROVO
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
tel/fax: +385 60 338 338.
tel: +385 32 439 004,
marketing@radio-borovo.hr

top-logo-radio-borovo-respo

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 8
Današnje posete: 68
Ukupan broj poseta: 866046