Najmlađe košarkašice Škole košarke Košarkaškog kluba “Borovo” učestvovale su na završnici prvenstva Hrvatske u mini-košarci za devojčice “U-11” koje se održalo u Koprivničko-križevačkoj županiji u mestima Đurđevac i Virje od 27. do 29. aprila.

Na prvenstvu je učestvovalo 10 najboljih ekipa u Hrvatskoj koje su bile podeljene u dve grupe. Borovčanke su bile u jakoj grupi, zajedno s ekipama “Trešnjevka” Zagreb, “Gospić”, “Virovitica” i “Ragusa” Dubrovnik.

Neiskusne devojčice KK “Borovo” poražene su od Zagrepčanki sa 57:10, od Virovitice sa 30:18 i Dubrovnika sa 40:18. Jedinu pobedu ostvarile su protiv Gospića rezultatom 24:21. U borbi za sedmo mesto na ovom takmičenju “Borovo” je poraženo od ekipe “Otok Murter” sa 24:21.

Igračica “Borova” Saška Ostojić izabrana je za drugu najbolju petorku ovog prvenstva i nagrađena prigodnim poklonom. Koševe na ovom prvenstvu postigle su: Saška Ostojić 31, Ana Rako 21, Vanja Janjić 18, Maja Beader 13 te Tamara Beader, Milica Marković, Aleksandra Nešković i Danijela Marjanović po 2. Igrale su još Milena Tintor, Jovana Oluić, Nina Krstonošić, Tanja Turukalo te Katarina Lukić i Dragana Lukić.

Ekipu “Borova” su vodili treneri Igor Mijatović i Milorad Manojlović.