Nazovite nas: +385 (0)60 338 338

Proni: od 9.aprila radionice u okviru projekta “Školontiranje”

U okviru projekta “Školontiranje”, koji za cilj ima povećati broj kvalitetnih i održivih volonterskih programa, posebno programa školskog volontiranja i volontiranja u zajednici, od ponedeljka 9. aprila s početkom u 10 sati u prostorijama Gradske knjižnice Vukovar – Odeljenje za mlade Spajalica, Trg Republike Hrvatske 1, započeće petodnevna edukacija predstavnika organizacija civilnog društva i volontera s područja Vukovarsko-sremske županije.

Edukacija pod nazivom “Rad s mladima i rad u zajednici”, koju će provesti predavači iz PRONI Centra za socijalno podučavanje, prvenstveno ima za cilj jačati kapacitete u udruženjima za vođenje i razvoj novih aktivnosti i održivih programa za rad s mladima u zajednici, odnosno pripremiti ih za saradnju sa školama i njihovim školskim volonterskim klubovima u području organizacije i provođenja volonterskih akcija u zajednici.

Inače, projekat Školontiranje, u partnerstvu s vaspitno-obrazovnim ustanovama kao što su Ekonomska škola Vukovar, Osnovna škola Nikole Andrića Vukovar i Tehnička škola Sisak te organizacijom civilnog društva – Volonterski centar Osijek, provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje.

RAPSODIJA d.o.o. - RADIO BOROVO
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
tel/fax: +385 60 338 338.
tel: +385 32 439 004,
marketing@radio-borovo.hr

top-logo-radio-borovo-respo

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 3
Današnje posete: 733
Ukupan broj poseta: 864647