Nazovite nas: +385 (0)60 338 338

Dva umetnika iz sfere pop-muzike u današnjoj emisiji:S.Ćetković i A.Kovač

 

U današnjoj emisiji Zvezde pop estrade govorimo o životu i delu dvoje umetnika iz sfere pop muzike i slušamo njihove pesme.
Najpre o Sergeju Ćetković , popularnom crnogorskom pevač pop muzike kojeg je zavolela publika i u Srbiji , Hrvatskoj , Makedoniji i šire..
Aleksandra Kovač je cenjeni filmski kompozitor, muzički producent, kantautor i pedagog. Iza sebe ima bogatu karijeru, a pored pesama na kojima je radila i na kojima stoji njeno ime, Aleksandra je pokazala da može pomoći i mladim nadama, baš kao u šou “X Factor Adria.

Sergej Ćetković rođen je u Podgorici 8. marta 1976, u četvoročlanoj porodici. Detinjstvo pamti po bezbrižnosti i kaže da mu svako podsećanje na taj period izmamljuje osmeh na lice. Od majke Dragice nasledio je talenat za muziku, dok mu je otac Slobodan, koji je sedamdesetih godina prošlog veka bio prvak Jugoslavije u automobilizmu i osvajač kupa Jadrana u kategoriji brze vožnje, preneo takmičarski duh. Sergej je najviše voleo da provodi vreme sa šest godina starijim bratom Igorom, koji ga, u tom periodu, nije želeo u svom društvu.Sergej izjavljuje za Story kako ne bi oprostio prevaru i priseća se vremena kad je svoj prvi album nazvao po supruzi Kristini, uprkos tome što su ga menažderi savetovali da sakrije emotivni status zarad veće popularnosti.

Aleksandra Kovač je cenjeni filmski kompozitor, muzički producent, kantautor i pedagog. Iza sebe ima bogatu karijeru, a pored pesama na kojima je radila i na kojima stoji njeno ime, Aleksandra je pokazala da može pomoći i mladim nadama, baš kao u šou “X Factor Adria”.Aleksandra je rođena u Beogradu 30. septembra 1972. godine. Njena majka Spomenka Kovač je poznati tekstopisac, dok je otac Kornelije pevač i kompozitor. Zato uopšte ne čudi šta je Aleksandra već sa petnaest godina počela da se bavi muzikom. ……   U nastavku  celu emisiju poslušajte na audio-postu:

RAPSODIJA d.o.o. - RADIO BOROVO
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
tel/fax: +385 60 338 338.
tel: +385 32 439 004,
marketing@radio-borovo.hr

top-logo-radio-borovo-respo

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 3
Današnje posete: 733
Ukupan broj poseta: 864647