Nazovite nas: +385 (0)32 438 238

Zagreb: Sastanak u Ministarstvu graditeljstva

Na inicijativu Zajedničkog veća opština u Ministarstvu graditeljstva Republike Hrvatske održan je radni sastanak na temu rešavanja statusa Tržnog centra u Vukovaru. Naime, ovaj poslovni objekt izgrađen 1997. godine još uvek nije legalizovan pa je i njegova sudbina, a time i sudbina svih onih koji u njemu imaju svoje lokale i svih onih koji u njemu rade, neizvesna.

Predstavnici Zajedničkog veća opština na čelu s predsednikom ove institucije Srđanom Jeremićem i predsednikom Odbora za pravna pitanja Zajedničkog veća opština Jovanom Vlaovićem, kojima su se na sastanku pridružili i predsednik Kluba zastupnika SDSS-a u Hrvatskom saboru Boris Milošević te predstavnik vlasnika lokala u Tržnom centru Rajko Šukara, o rešavanju ovog pitanja razgovarali su s državnim sekretarom Danijelom Meštrićem i njegovim saradnicima

Kako se navodi iz Zajedničkog veća opština, u Ministarstvu su pokazali iskrenu želju za pronalaženjem rešenja po ovom pitanju te je dogovoreno da će im se u narednih nekoliko dana poslati sva dokumentacija, po hronološkom redu, vezano za sudske procese koji su vođeni u proteklom vremenu. Predstavnici Ministarstva graditeljstva ukazali su na nekoliko mogućih načina za rešavanje ovog pitanja, a predstavnici Zajedničkog veća opština, SDSS-a i vlasnika lokala na to da je jedino prihvatljivo rešenje ono koje će za rezultat imati legalizaciju Tržnog centra sa svim lokalima.

Nakon što predstavnici Ministarstva graditeljstva razmotre svu dokumentaciju, predstavnici Zajedničkog veća opština, saborski zastupnici SDSS-a i predstavnici vlasnika lokala dogovoriće korake koji trebaju rezultirati legalizacijom ovog poslovnog objekta u gradu Vukovaru, saopštili su iz Zajedničkog veća opština.

 

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 1
Današnje posete: 32
Ukupan broj poseta: 966989

RAPSODIJA d.o.o.
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
Tel: 032 438 238, Fax 032 438 239
marketing@radio-borovo.hr