Prvi tim Košarkaškog kluba “Borovo” je u 18. kolu Prve hrvatske lige savladao na domaćem terenu ekipu “Šanac – Karlovac” rezultatom 79:73 koja se takođe kao i “Borovo” bori za ostanak u ligi. Koševe za “Borovo” postigli su: Radoš 21, Miljanić 15, Kovač 11, Boras 10, Rajšić 9, Kapović 6, Žulj 3 te Šarac i Bekavac po 2.

Kadeti Borova su gostovali u Iloku i pobedili domaći “Ilok” sa 82:61. U ovom susretu koševe za Borovo su postigli: Vuković 16, Knežević Branislav 14, Ragač Dino 13, Jakovljević 11, Papeša 8, Rajaković i Kolar po 6 te Vojnović i Ragač Robert po 2.

Najmlađe selekcije Košarkaškog kluba “Borovo” dečaci i devojčice 2007./2008.godište te dečaci 2009./2010.godište učestvovali su proteklog vikenda na prvenstvu Slavonije i Baranje u mini košarci, koje je ujedno bilo kvalifikaciono za odlazak na državno prvenstvo.

Obe selekcije dečaka uspele su da se kvalifikuju na državno prvenstvo, osvojivši druga mesta i srebrne medalje. Devojčice su bile treće i osvojile bronzane medalje.

Evo i rezultata utakmica: Dečaci u konkurenciji “U-11” pobedili su ekipu “Vros – 2” sa 24:12, “Valpovo” sa 44:4 te “Donji Miholjac” sa 20:8. Jedini poraz su doživeli od prejake osječke ekipe “Vros-1” rezultatom 40:10. Srebrom su se okitili: Bjelanović Veljko, Todorčić Miloš, Tintor Aleksandar, Vojnović Boris, Blagec Karlo, Martini Roko, Cvitković Luka, Tomljenović Marin, Slavka Dario, Ragač Ivan, Radić Patrik, Oreščanin Uroš, Miščević Ognjen i Čiča Aleksandar.

U konkurenciji dečaka “U-9” “Borovo” je pobedilo “Brod” rezultatom 19:4, a poraženo je od ekipe “Brod na Savi” rezultatom 13:8. Srebrne medalje osvojili su: Mrđanović Aleksa, Maljenović Aleksandar, Velebit Vuk, Cvijović Ivan, Blagec Kristijan, Slavka Ivano, Slavka Dino, Vranešević Marko, Nešković Peđa, Matušenski Andrej, Jeremić Nikola, Todorović Lazar, Rašić Aleksandar i Kosanović Igor.

Devojčice Borova su izgubile u polufinalu od ekipe “Brod – 1” sa 23:9, a u borbi za treće mesto savladale su ekipu “Brod – 2” rezultatom 30:4. Bronzane medalje su osvojile: Ostojić Saška, Beader Maja, Janjić Vanja, Marković Milica, Krstonošić Nina, Beader Tamara, Končar Lana, Lukić Katarina, Lukić Dragana, Turukalo Tanja, Rako Ana, Marjanović Danijela, Nešković Aleksandra i Nikić Vanja. Ekipe su vodili treneri Damir Ravkić, Igor Mijatović i Igor Modalek uz koordinaciju trenera Milorada Manojlovića.