U Vukovaru je juče odigrana košarkaška utakmica juniorske Slavonske lige, u kojoj su se sastali domaći Hrvatski košarkaški klub “Vukovar” i Košarkaški klub “Borovo”. Borovčani su se uspeli revanširati Vukovarcima, za poraz iz prvog dela prvenstva, savladavši ih rezultatom 78:72.

Koševe za KK “Borovo” su postigli: Brocić 29, Bobinac 23, Benković 9, Pandža i Ragač po 6, Ravkić 3 i Vuković 2. Oba tima nastavljaju trku sa “Đakovom” i “Vinkovcima” za sam vrh tabele juniorske lige.

Evo i najava utakmica, koje će se igrati ovog vikenda. Najvažniju igraju prvotimci “Borova” koji se u subotu sastaju s ekipom “Šanac-Karlovac”, a koja se takođe bori s “Borovom” za opstanak u Prvoj hrvatskoj ligi. Ovaj susret se igra u Sportskoj dvorani u Borovu naselju s početkom u 20 časova.

Takođe u subotu tri najmlađe selekcije borovskog kluba odlaze u Osijek, gde će nastupiti u prvenstvu Slavonije u mini košarci. Košarkaški klub “Borovo” će predstavljati selekcija dečaka 2007./2008.godište, selekcija devojčica istog godišta i selekcija dečaka 2009./2010.godište. Sve utakmice se igraju u velikoj osječkoj dvorani Gradski vrt i to već od 8 časova i 30 minuta, pa sve do poslepodnevnih časova.

Kadeti KK “Borovo” igraju svoju prvenstvenu utakmicu u Iloku u nedelju s početkom u 16 časova.